Hör av dig till oss om du undrar något!

Hemsida

Idag är det viktigt att ha en uppdaterad hemsida, men för många är det fortfarande krångligt då det tidigare har krävts särskilda kunskaper. Vi skapar en modern hemsida till dig och ditt företag i vårt moderna publiceringsverktyg som möjliggör uppdatering av bilder och texter lekande lätt! 

Webshop

Allt fler butiker väljer att flytta eller expandera ut på nätet med en webshop för att nå en mycket bredare massa med potentiella kunder. Vi har en stabil, säker och snabb webshopslösning som snabbt och enkelt går att modifiera efter dina behov och önskemål.

Sökmotoroptimering

Att din hemsida hamnar högt upp i sökresultatet på Google är viktigt. Vi bygger din nya hemsida så sökmotorerna hittar dig och ditt företag.

Responsiv design

Alla våra hemsidor har responsiv design, vilket betyder att din nya hemsida ser bra ut på olika skärmar, mobiltelefoner och surfplattor. Eftersom fler människor letar sin information via mobiltelefonen än datorn är det extra viktigt att din hemsida fungerar väl på mobiltelefoner.

Django

Vi föredrar att arbeta med Django, ett populärt webbramverk för Python. Instagram, New York Times, Washington Post, Bitbucket och NASA, är exempel på verksamheter som valt att bygga sin hemsida i Django!

Wordpress

Wordpress är ett populärt publiceringsverktyg på marknaden idag. Vi tar fram en komplett hemsida i Wordpress.

Uppdatera din befintliga hemsida

Vi kan uppdatera din befintliga hemsida, med nytt innehåll eller en modernare design. Vi hjälper dig att hålla din hemsida levande!